Fudbalska reprezentacija BiH krajem februara trebala bi odigrati prijateljsku utakmicu, a mogući protivnici su Čile i Turska.

Ukoliko se dogovori utakmica sa Čileancima, ‘Zmajevi’ bi putovali u SAD. S Turcima bi, opet, prema pisanju portala reprezentacija.ba, trebali igrati u Dubaiju.

Utakmicu protiv ‘Zmajeva’ traže i druge reprezentacije. Za prijateljski meč u junu, tokom završnih priprema reprezentacija učesnica Eura 2012, ‘Zmajevi’ bi trebali ponovo igrati prijateljski susret, a iz NFSBIH-a najavljuju odigravanje jedne izuzetno atraktivne utakmice.

Nezvanično se spominje da bi sa najboljim bh. reprezentativcima snage željeli odmjeriti svjetski prvaci Španci. U toj utakmici ‘Zmajevi’ bi, praktično, ‘simulirali’ hrvatsku reprezentaciju, inače protivnika Španaca u grupi “C” na Euru 2012.

O konačnim odlukama vezanim za imena naših protivnika administracija Saveza želi u prvom redu razgovarati sa Safetom Sušićem, za koga se nadaju kako će i u naredne dvije godine voditi fudbalsku reprezentaciju BiH, piše reprezentacija.ba

 

(bportalba)

Leave a Reply

*

captcha *