Jednu austrijsku muslimanku je silovao jedan Jemenac u javnoj garazi jednog hotela u Dubaiju. 29-godisnja muslimanka je Jemenca tuzila zbog silovanja, a emiratsko “pravosudje” joj je odgovorilo  oduzimanjem pasosa i tuzbom zbog koristenja alkohola i “vanbracnog seksa”. Sta da se radi? Zena koja je silovana treba da zbog toga bude kaznjena?

Moguce jedino kod muslimana.

Na jednoj internet stranici je unutar 24 sata sakupljeno 100 000 potpisa za pomoc ovoj studentici, a ukljucilo se i austrijsko ministarstvo vanjskih poslova te su nakon teskih pregovora uspjeli isposlovati pustanje ove zene koja je sinoc sletjela u Bec s vracenim pasosem.

Slican slucaj desio se prosle godine 24-godisnjoj Norvezanki Marte Deborah Dalel koja je u Emiratima takodjer policija prijavila silovanje i koja je zbog toga bila osudjena na 16 mjeseci zatvora.
Tek pritisci maticne drzave su uspjeli izvuci zenu iz zatvora, medjutim i Norvezanin, kojeg je ta zena optuzila da ju je silovao, je takodjer uspio napustiti Emirate bez posljedica.

Ne daj Boze Emiracanima da zavladaju Bosnom, morali bi graditi nove zatvore da imaju gdje smjestiti 40 000 silovanih Bosnjakinja.