ForumIslamBosnaTražiKontaktŠuraLoginRegistruj se

Privatni kutak

IB - Dućan:

Zadnji tekstovi:

Podrži IB:

Zadnji postovi:

Poruke dana

Statistika
Poruka: 578388
Tema: 64101
Članova: 23396
Najnoviji član: UnatAllenty

Popularno

+  IslamBosna Forum
|-+  Forum na bosanskom jeziku
| |-+  Zanimljivosti i ostalo (Moderator: eko87)
| | |-+  TAJNE MENTALNE MAGIJE I VELIKIH ILUZIJA
0 Članova i 1 Gost citaju ovu temu. « prethodno sljedeće »
Stranica: 1 ... 6 7 [8] 9 10 Idi dolje Printaj
Tema: TAJNE MENTALNE MAGIJE I VELIKIH ILUZIJA  (Čitanja 33682 puta)
valentino
*
Onlajn
8292
Vidi Profil
« Odgovori #105 u: Mart 27, 2012, 02:53:28 »

Evo jedne zabavne iluzije, koju mozete jos tokom ovoga leta negde uzivo demonstrirati a onda i fotografisati . Grin
Mislim da nebi trebalo da vam objasnjavam kako i sta ovde ide. Wink

*
0
*
0
Sparkle
*
Oflajn
Žensko
6119
Vidi Profil
« Odgovori #106 u: Mart 27, 2012, 09:49:15 »

Evo jos jedne zanimljive "levitacije " Wink

<a href="http://www.youtube.com/v/Mdk78fR0ihw" target="_blank">http://www.youtube.com/v/Mdk78fR0ihw</a>

Gledala sam kako ovaj fazon funkcionise Smiley

Papi jesi gledao san super rtl onaj maskirani madzonicar sto razotkriva trikove? Kako mocne stvari, a tako jednostavno smuvane Smiley
*
1
*
0

I may look calm, but in my head, I've killed you three times.
Lemana
Oflajn
Žensko
642
Vidi Profil
« Odgovori #107 u: April 01, 2012, 03:52:06 »

" <a href="http://www.youtube.com/v/jAa21Q8n5O4" target="_blank">http://www.youtube.com/v/jAa21Q8n5O4</a>
 E bas sam nesto razgovarala sa mojim ukucanima uvezi ovog sedenja"u vazduhu" hehe,super da si ovo postavio i da nam objasnjavas kako se sve ovo upravo radi  bra Takodje uzivala sam citajuci sve ove stranice TAJNE MENTALNE MAGIJE I VELIKIH ILUZIJA hvala ti sto si podelio svoje iskustvo i tajne tvog zanata sa svima nama..Puno zdravlja,srece i uspeha u buducem radu tebi i tvojim sinovima..Sellam cenjeni i veliki umetnice,i ponosu naseg grada a i cele EX YU   Smiley
« Last Edit: April 01, 2012, 04:13:10 od Lemana »
*
2
*
-1
valentino
*
Onlajn
8292
Vidi Profil
« Odgovori #108 u: April 01, 2012, 16:34:31 »

Bas su mi drage pohvale od jedne zemljakinje,   zao mi je samo sto je zbog toga fasovala BEZZE  Huh?
Od mene evo AFERIM i jos po nesto zanimljivo za procitati i videti. bra

Sai Baba ! Evil
Nadam se da ce mi sledbenici "reinkriniranog Boga Sai Babe "debelo zameriti
zbog ove sejtanske smajlice.
Milioni Sai Babinih sledbenika sirom sveta veruju da je on posedovao natprirodne moci, kao sto je materijalizazija raznih predmeta iz nista .-(na primer:-povracanje zlatnih jaja,
stvaranje u "praznoj saci"cudotvornog praha koji navodno leci sve boljke,materijalizacija zlatnih i drugacijih predmeta itd-)--sve u cilju da dokaze
da je bas on reinkarnacija bivseg duhovnog lidera Sai Babe od Sirdija, koji je umro 1918. godine tj.da je on zemaljska reinkarnacija samoga Boga.

Sem toga Sai Baba poseduje navodno mogucnost da se seca svojih ranijih zivota,
da leci smrtonosne bolesti,da putuje kroz vreme ,da je prisutan uvek i na svakom mestu, tako da ne mora valjda da putuje gde dalje od Indije.

He-hee !mozda bi i putovao kada bi smeo, jer u mnogim zemljama je protiv njega podignuta optuznica zbog seksualnog zlostavljanja njegovih ucenika i pedofilije.
U samoj Indiji je uzivao zastitu mnogih politicara,tako da je tamo prakticno bio nedodirljiv.

Jedan od njegovih najvećih finansijera bio je bivsi vlasnik lanca restorana "Hard rok kafe" Ajzak Barton Tigret, koji se preselio u Putaparti i poklonio veliki deo svog bogatstva Sai Babinoj fondaciji.
 Medju njegovim sledbenicima su bili bivsi indijski premijer Atal Bihari Vadzpaji, sudije, glumci, generali, indijska legenda kriketa Sacin Tendulkar i holivudska zvezda Goldi Hon.
Sa nasih prostora, evo upravo procitah da je Sai Baba proglasio i nekog Dr.Antu Pavlovica Kristovom reinkarnacijom:
CITAT-
A sad vam evo kako je Sai Baba najavio moj dolazak i "RAST" i svim smislima, uz napomenu: ASHRAMSKA TAJNA SLUŽBA IMA NAPISMENO MOJU IZJAVU: I am the reinkarnation od Jesus Christ, sa potpisom: Dr.Ante!
Takodje jedan od Sai Babinih sledbenika je i  poznati pevac Sinan Sakic.
Isao sam u Forzheim u diskoteku Flesch sa namerom da malo o tome popricam sa Sinanom a ne sto me bas interesovala muzika.

Tada jos nisam znao ni da ukljucim kompjuter i imam pristup dostupnim  informacijama o Sai Babi na internetu.
Imao sam nekih par snimaka na video kasetama koje sam skinuo sa TV-a
te sam hteo da podsetim Sinana na to.
U posebnoj prostoriji gde obicno u pauzama sede pevaci i muzicari sreo sam se sa njime, i on je odmah poceo da prica kolegama kako sam pocetkom 90-tih-tri dana
punio sportsku dvoranu u Loznici.

Malo su mi porasle usi  Grin da je malo falilo da izbegnem razgovor o Sai Babi, racunajuci da je on sa time raskrstio vec, tako da bi bilo neprimerno da ga podsecam.
E kada sam ga upitao za zdravlje familije sam se isfasnuo da su dobro zahvaljujuci
samo Sai Babi.
Nije mi trebalo mnogo da ga potpaljujem,poceo je na sva usta da ga hvali,
da prica o njegovim blagotvornim mocima i cudesima koja cini.
Podsetio sam ga na video koji sam snimio sa TV-gde su ga raskrinkali kao "materijalizatora,stvaraoca koji iz nista nesto stvara".
-------Bla-bla-bla-bla- ! Grin
Ostali smo na istom,on i dalje da veruje da sam ja dobar madjionicar i iluzionista, ali Sai Baba je "pravi stvoritelj," on navodno ne muva sa trikovima. Wink
Ja sam ostao u uverenju da Sai Baba nije nikakav nadprirodni cudotvorac ,
pogotovu ne Bog koji "povraca zlatna jaja, i u rukama stvara prasinu ili neke prepoznatljive predmete"
Sta vise Sai Baba je samo jedan cak veoma los madjionicar,ali zaslepljenim sledbenicima ne pada na pamet da malo otvore oci i razumno proanaliziraju njegovo "stvaranje".
Evo sada mozete pogledati neke snimke Sai Babe ,imate oci,imate razum pa zakljucite sami .

<a href="http://www.youtube.com/v/Yblhsr1O4IQ" target="_blank">http://www.youtube.com/v/Yblhsr1O4IQ</a>
*
0
*
0
Lemana
Oflajn
Žensko
642
Vidi Profil
« Odgovori #109 u: April 01, 2012, 17:20:24 »

Sve najbolje zemljak,nemoze meni BEZZE promeniti misljenje o vama,kao sto rekoh cela nasa carsija i bivsa YU su cenili vas i vas rad,samo napred,hvala vam i za ovaj snimak i objasnjenje 
*
1
*
0
valentino
*
Onlajn
8292
Vidi Profil
« Odgovori #110 u: April 01, 2012, 17:58:56 »

Predprosle godine kada je Bosnu nadkrila mracna senka samozvanog iscelitelja Torabija,na jednoj stranici,  prosto sam vodio rat recima sa poklonicima
-sledbenicima kornjacolikih bica sa vise planeta, preko kojih navodno Meki Tobejarabi dobija Bogom danu energiju da na planeti Zemlji leci ljude.

Ti moji tekstovi jos tu i tamo postoje,gde sam tvrdio da uz odredjenu medijsku propagandu i foliranje- svak moze ciniti to sto i Torabi,Sai Baba,Uri Geler, i njima slicni. Sto posto sam bio uveren da se u Zetri u jednom od tih prometnih dana umesto Torabija pojavio dvojnik koji jako lici na njega ,isti bi utisak ostavio na prisutne.
Pozeljno je samo da nauci da se folira sa onim znacima piramide, i da se ne ustrucava od bezobraznog pipanja.

Evo jedan video gde je napravljen slican eksperiment negde u nekim krajevima Indije.
Za cas su napravili "gurua cudotvorca"obavestili lokalno stanovnistvo da dolazi spasitelj koji ce da ih leci cak i od bolesti od kojih je medicina digla ruke.
Pogledajte kako lakoverni ljudi sve prihvataju zdravo za gotovo. Undecided

<a href="http://www.youtube.com/v/C9QqaPbFE78" target="_blank">http://www.youtube.com/v/C9QqaPbFE78</a>
*
0
*
0
valentino
*
Onlajn
8292
Vidi Profil
« Odgovori #111 u: April 23, 2012, 03:09:36 »

U predhodnom postu imali smo prilike gledati Sai Babu kako navodno "materijalizuje "razne predmete ,uprkos tome sto to tako amaterski i naivno demonstrira, njegovi sledbenici zaista veruju da on stvarno to stvara sta vise da je Bozja zemaljska reinkarnacija.  odzid Grin

Predlazem vam da pogledate jednog pravog rucnog manupulatora pa uporedite naivne Sai Babine trikove sa ovim sto radi SALVANO.
Ima u svetu danas fantasticnih madjionicara umetnika, ali ja sam izabrao nekadasnjeg najboljeg manipulatora Evrope.
Krajem sesdesetih SALVANO je bio jedna od zvezda cuvenog varijetea Kolorado.
Ja sam tada bio decko i kada su gostovali u N.Pazaru bio sam fasciniran.
Molio sam direktora varijetea cuvenog iluzionistu Karlova da me prime da putujem sa njima ali on je bio neumoljiv.
Kazao je da prvo zavrsim skolu.tj.zanat koji sam zapoceo, pa ako udovoljim i sa svojim artistickim umecem mozemo razgovarati o tome.

A jooor jesam bio besan tada
Iluzije koje izvodio Karlov pri prvom gledanju ostavile su me bez daha ali vec drugo vece sam pokapirao kako sta ide.

Sto se tice SALVANA tu ima jedan veliki problem,da cak i ako znate nesto tek posle dugogodisnjeg treninga je moguce tako sto izvesti .
Upoznao sam ga znaci jos pre cetrdeset i nesto godina.
Pokazao mi je osnovne zahvate pri manipulaciji sa cigaretama ,kartama,maramama i mnogim drugim predmetima a onda sam ja to mesecima vezbao pored ostalih artistickih disciplina kojima sam se bavio.
Trikove koje je u svome programu izvodio nije mi objasnjavao morao sam da to sam vremenom shvatim

Tu skoro sam se prijatno iznenadio kada sam nasao puno njegovih snimaka na YU Tubeu.
Sada je to vec stariji covek verovatno preko 70 god.a to sto radi je sada klasika.
Jos uvek je veliki majstor,ne obmanjuje ljude da je Stvoritelj kao sto to cini Sai Baba vec samo talentovani umetnik koji pokazuje spretnost i vestinu.

Uzivajte u Salvanovom nastupu . bra

<a href="http://www.youtube.com/v/GJDzVdTDJ40" target="_blank">http://www.youtube.com/v/GJDzVdTDJ40</a>
« Last Edit: April 23, 2012, 03:14:36 od valentino »
*
3
*
0
shamil basayev
Oflajn
Muško
2452
Vidi Profil
« Odgovori #112 u: April 23, 2012, 11:47:50 »

ma goni ga anam on ... Evil
*
0
*
0

Allahumma ansur ikhwana mujahideen fi Syria
Allahumma ansur ikhwana mujahideen fi Falastin
Allahumma ansur ikhwana mujahideen fi Shishan
Allahumma ansur ikhwana mujahideen fi Mali
Allahumma ansur ikhwana mujahideen fi Burma
Allahumma ansur ikhwana mujahideen fi Iraq
Allahumma ansur ikhwana muj
djulbe-secer
*
Oflajn
Žensko
8687
Vidi Profil WWW
« Odgovori #113 u: April 23, 2012, 11:54:51 »

a otkud mu onolike čaše Grin
*
1
*
0

Zivot ima bolji okus kad su ti stopala umorna od puta...
(nalij mi kahvu i ja ću odmah bit raspoložena)
shamil basayev
Oflajn
Muško
2452
Vidi Profil
« Odgovori #114 u: April 23, 2012, 11:55:41 »

eh to je i moje pitanje.....
*
0
*
0

Allahumma ansur ikhwana mujahideen fi Syria
Allahumma ansur ikhwana mujahideen fi Falastin
Allahumma ansur ikhwana mujahideen fi Shishan
Allahumma ansur ikhwana mujahideen fi Mali
Allahumma ansur ikhwana mujahideen fi Burma
Allahumma ansur ikhwana mujahideen fi Iraq
Allahumma ansur ikhwana muj
valentino
*
Onlajn
8292
Vidi Profil
« Odgovori #115 u: April 23, 2012, 16:30:07 »

Pitate se odakle se pojavljuju onolike case itd.? Wink
 Vidite i sami da je covek obucen u frak a ima i pantalone na sebi.
Case se nalaze u specijalnim zadzepcima na fraku, kako sa prednje tako i sa zadnje strane.
Majstorluk je u tome da vam radnjom jedne sake skrece paznju ,druga je navodno nezaposlena,tako bar samo izgleda, a u stvari u delicu sekunde sa njom izvuce iz nekog zadzepka ili proreza na fraku(sakou) casu ili neki drugi predmet.
Casa se ne moze videti jer je vesto zaklanja sakom dok ne dodje vreme da je pokaze  Grin.
*
2
*
0
valentino
*
Onlajn
8292
Vidi Profil
« Odgovori #116 u: April 23, 2012, 16:45:04 »

Salvano u schouu Paul Danielsa opsirnija tacka.

<a href="http://www.youtube.com/v/7sg_gqpAaMQ" target="_blank">http://www.youtube.com/v/7sg_gqpAaMQ</a>
*
0
*
0
djulbe-secer
*
Oflajn
Žensko
8687
Vidi Profil WWW
« Odgovori #117 u: April 23, 2012, 17:27:58 »

a kako mu se ne prospe ono vino onoliko.. Grin
*
1
*
0

Zivot ima bolji okus kad su ti stopala umorna od puta...
(nalij mi kahvu i ja ću odmah bit raspoložena)
ex_no.1
Oflajn
Muško
1256
Vidi Profil
« Odgovori #118 u: April 23, 2012, 17:30:47 »

Magics Biggest Secrets Finally Revealed pregledati, super serijal na ovu temu.
*
1
*
0

Čudni su putevi Božiji...
valentino
*
Onlajn
8292
Vidi Profil
« Odgovori #119 u: April 23, 2012, 17:54:04 »

a kako mu se ne prospe ono vino onoliko.. Grin

Pa pazi covek,drzi case uvek uspravno. Grin
Sem toga imaju case koje se mogu okretati u svim pravcima jer je tecnost potpuno zatvorena .
Moze se presipati u trenutku kada madjionicar prstom pomakne neki mali dihtung te udje vazduh i slicno tome.

Magics Biggest Secrets Finally Revealed pregledati, super serijal na ovu temu.

Hvala ,videcu da nadjem to . bra
*
0
*
0
Stranica: 1 ... 6 7 [8] 9 10 Idi gore Printaj 
« prethodno sljedeće »
Skoci na:  

Posjetilaca: 53990516
Copyright © IslamBosna.ba