ForumIslamBosnaTražiKontaktŠuraLoginRegistruj se

Privatni kutak

IB - Dućan:

Zadnji tekstovi:

Podrži IB:

Zadnji postovi:

Poruke dana
Aferim dana:
Bezze dana:

Statistika
Poruka: 580573
Tema: 64181
Članova: 29064
Najnoviji član: Qqfqsuyk

Popularno

+  IslamBosna Forum
|-+  Forum na bosanskom jeziku
| |-+  Politika i aktuelnosti (Moderatori: ihlasica, eko87)
| | |-+  Nikolić vodi, male šanse za preokret
0 Članova i 1 Gost citaju ovu temu. « prethodno sljedeće »
Stranica: [1] Idi dolje Printaj
Tema: Nikolić vodi, male šanse za preokret  (Čitanja 542 puta)
hadid28
*
Oflajn
Muško
5171
Vidi Profil
« u: Maj 20, 2012, 21:37:20 »

NCESID: Prva procjena rezultata, na osnovu 50 posto obrađenih biračkih mjesta:

Citaj dalje
*
0
*
0

O vi koji vjerujete, Allaha se bojte i u Poslanika Njegova vjerujte, On će vam dvostruku milost Svoju darovati, i daće vam svjetlo pomoću kog ćete ići, i oprostiće vam - jer Allah prašta, i samilostan je - (Al-Hadid 28)
Faruk
*
Oflajn
Muško
6506
Vidi Profil WWW
« Odgovori #1 u: Maj 20, 2012, 21:53:36 »

Nakon 80% prebrojanih glasova Tomo Grobar je u prednosti pred Tadićem za 2%.

Nadam se da će Tomo pobijediti. Naprijed Tomo.
*
2
*
0

Nigdje nisam sreo tako dirljivo dobrodušne, naivne i predane ljude beskrajno samopožrtvovane, spremne na svaku ličnu i kolektivnu žrtvu, i nigdje takve pojedince i skupine apsolutno uskogrude, beskrajno samožive, potkupljive, politički ljigave i, nadasve, opsjednute omalovažavanjem svega vlastitoga.
Amar Teskeredzic
Oflajn
8585
Vidi Profil
« Odgovori #2 u: Maj 20, 2012, 21:59:14 »

.....21:43 - Tadić: Želim mu sreću

- Želim mu sreću, to je teška dužnost - rekao je Boris Tadić u prvom obrćanju.

21:44 - Tadić: Srbija ne sme da promeni evropsku orjentaciju

- Živeli smo u teškim uslovima u ove poslednje četiri godine. Teško je zamisliti nekog ko je u EU obavljao vlast u protekle četiri godine i da je dobio većinsku podršku. Mislim da bi bila tragična greška ako bi Srbija promenila evropsku orjentaciju - rekao je Tadić.

21:46 - Tadićev savet

- Moj savet Tomislavu Nikoliću je da razmisli o situacijama kada će biti sam u političkim odlukama. Nisam pravio nalizu rezultata. Kada odlučim da budem "tumač stvarnosti" mislim da ću oduzeti posao mnogim političkim analitičarima  - rekao je Tadić.

21:49 - Da li će biti kohabitacije?

- Ovoga trenutka to ne mogu da kažem, jer DS ne odlučuje sama kako će se formirati vlada. Ovaj put u kohabitaciji neću učestvovati. Ona priošla mi je bila dovoljna za čitav život- rekao je Tadić.

21:49 - Tadić: Žao je što mnogi nisu glasali

- Žao je što mnogi građani nisu glasali. Izbori su protekli u fer atmosferi. Nije bilo krađe izbora, što će utvrditi i nadležne institucije - rekao je lider DS.

....... cenzo
« Last Edit: Maj 20, 2012, 22:05:16 od Amar Teskeredzic »
*
1
*
0

....MUDROST JE NEKAD I SUTJETI,JER SVEMU DODJE KRAJ....
Faruk
*
Oflajn
Muško
6506
Vidi Profil WWW
« Odgovori #3 u: Maj 20, 2012, 21:59:52 »

Pobedio Tomo Grobar. Čestitke. Čestitao mu i četnik u bijelim rukavicama, dodickov haver Boris Tadić.
*
0
*
0

Nigdje nisam sreo tako dirljivo dobrodušne, naivne i predane ljude beskrajno samopožrtvovane, spremne na svaku ličnu i kolektivnu žrtvu, i nigdje takve pojedince i skupine apsolutno uskogrude, beskrajno samožive, potkupljive, politički ljigave i, nadasve, opsjednute omalovažavanjem svega vlastitoga.
dangubicar
Oflajn
Muško
3180
Vidi Profil
« Odgovori #4 u: Maj 20, 2012, 22:08:00 »

i ja aminam za grobara...
*
0
*
0

Riječ Vlah je nastala od starogermanske riječi Walch-Rimljanin kako su Germani zvali stanovnike tog područja, što se vidi i po današnjem nazivu zemlje, Rumunija (Romania) i naroda koji u njoj živi, a pokrajina koja je jezgra rumunske države se zove Vlaška, ili na engleskom i njemačkom Wallachia
Edo Alpasini
*
Oflajn
Muško
15411
Vidi Profil
« Odgovori #5 u: Maj 20, 2012, 22:19:20 »

Go Tomo, go Tomo, go, go, go... go Tomo Grin
*
0
*
0

Gdje god se okrenem i kud god da odem, vidim sve me podsjeća na Tebe, pa ko bi me spasio ako bih okrenuo leđa Tvojoj riječi kad je utočište samo kod Tebe, jedini Gospodaru, kada cijeli Univerzum postoji samo zahvaljujući Tvojoj volji, kako, kada si mi pomogao svaki put kada mi je pomoć bila potrebna
Zlatni rez
*
Oflajn
Muško
2531
Vidi Profil
« Odgovori #6 u: Maj 20, 2012, 23:34:12 »

Bilo kuda Srbija svuda  Cool
*
1
*
0

Najljepši miris na svijetu - miris žene koju voliš
Zele
Oflajn
Muško
8473
Vidi Profil
« Odgovori #7 u: Maj 21, 2012, 01:10:34 »

BiH nista niti gubi niti dobija sa odlaskom Tadica i dolaskom Nikolica. Cak bi rekao da je Nikolic jako posteniji covjek sa jasnim stavovima itd.

Licemjerstvo Tadica je samo produbljivalo tihi ali sigurni jaz na rastakanju BiH, sa negatorima Genocida u Banja Luci.

*
1
*
0

Sredinom.
DrBosnjak
Oflajn
40
Vidi Profil
« Odgovori #8 u: Maj 21, 2012, 02:22:57 »

<a href="http://www.youtube.com/v/H5K8Fse-Jc8" target="_blank">http://www.youtube.com/v/H5K8Fse-Jc8</a>
*
2
*
0
Faruk
*
Oflajn
Muško
6506
Vidi Profil WWW
« Odgovori #9 u: Maj 21, 2012, 07:23:45 »

Eh, još da Tomo napravi dogovor sa miloševićevim malim pa da zajedno formiraju vladu, to bi bilo za himbera...
*
0
*
0

Zele
Oflajn
Muško
8473
Vidi Profil
« Odgovori #10 u: Maj 21, 2012, 08:53:23 »

Ameri.. suskaju o nekom eventualnom kracem sukobu u BiH.  Po nekim prognozama izgleda moglo bi doci do nekog bljeska, pa oluje ili uragana i to je to. Tomo, i mali Milosevic od Dacica, vise ce se priklanjati Rusima.. tako ce i povuci belaj, i da se jednom rijesi to sve.

Fenomen su ove nase preko Drinske komsije fakat. Svi pokusavaju nekako naprijed, iznalaze.. ili bar pokusavaju iznaci neka rijesenja.. samo oni guraju unazad, i jos vise nazad.

« Last Edit: Maj 21, 2012, 08:56:30 od Zele »
*
0
*
0

Sredinom.
Faruk
*
Oflajn
Muško
6506
Vidi Profil WWW
« Odgovori #11 u: Maj 21, 2012, 09:15:05 »

Srbi su u politici romantični, izgleda ludo, ali iz njihove perspektive je lijepo.

Sjeti se agresije, mi smo uvijek osluškivali šta kaže Amerika, a oni su gonili po svom. Samo je Srbinu moglo pasti na pamet da veže unproforce za stubove i td. Luđaci, ali ima nešto u tom njihovom odnosu prema politici, svijetu, životu, ko da pjani donose neke odluke, nema logike.
*
0
*
0

Zele
Oflajn
Muško
8473
Vidi Profil
« Odgovori #12 u: Maj 21, 2012, 09:27:34 »

Jeste tako... ali

Nismo mi samo osluskivali sta kaze Amerika.. nego bilo ko drugi, jer smo bili u nekoj bezizlaznoj situaciji tada. Bas nocas slusam na nekom radiju jednu emisiju... gdje su se dotakli i nas... komentarisuci izbore u Srbiji. Bas u nekom komentaru prave poredzenje Bosne sa 90setim.. gdje nas vide kao glavni faktor u Bosni danas, zbog koji i opstoji BiH. Wink

Sve u svemu, kao sto rekoh nekad ranije: Nista nije isto kao sto bilo je, nista.
*
0
*
0

Sredinom.
dangubicar
Oflajn
Muško
3180
Vidi Profil
« Odgovori #13 u: Maj 21, 2012, 09:32:15 »

dje ko suska o sukobu u BiH?
*
1
*
0

Riječ Vlah je nastala od starogermanske riječi Walch-Rimljanin kako su Germani zvali stanovnike tog područja, što se vidi i po današnjem nazivu zemlje, Rumunija (Romania) i naroda koji u njoj živi, a pokrajina koja je jezgra rumunske države se zove Vlaška, ili na engleskom i njemačkom Wallachia
hadid28
*
Oflajn
Muško
5171
Vidi Profil
« Odgovori #14 u: Maj 21, 2012, 13:29:48 »

http://www.islambosna.ba/vijesti/vijesti-svijet/39393-muftija-zukorli-tadi-presudio-sam-sebi
*
1
*
0

O vi koji vjerujete, Allaha se bojte i u Poslanika Njegova vjerujte, On će vam dvostruku milost Svoju darovati, i daće vam svjetlo pomoću kog ćete ići, i oprostiće vam - jer Allah prašta, i samilostan je - (Al-Hadid 28)
Stranica: [1] Idi gore Printaj 
« prethodno sljedeće »
Skoci na:  

Posjetilaca: 54800820
Copyright © IslamBosna.ba