ForumIslamBosnaPomocTražiKontaktŠuraLoginRegistruj se

Selam alejkum, Gost. Molim loginuj se ili se registruj.
Da nisi zaboravio na e-mail za aktiviranje akaunta?
July 31, 2010, 19:59:40

Login with username, password and session length

Zadnji tekstovi:

Zadnji postovi:

Statistika
271970 Poruka na 15819 Tema od 9045 Clanovi
Zadnji Clan: haroldsimmons88
+  IslamBosna Forum
|-+  Forum na bosanskom jeziku
| |-+  Politika i aktuelnosti (Moderatori: Zele, el-Kosovi, Mak_, eko87)
| | |-+  Ne može nam niko ništa ba...
0 Clanovi i 2 Gostiju citaju ovu temu. « predhodno sljedece »
Stranica: [1] | Idi Dole Printaj
Tema: Ne može nam niko ništa ba...  (Citanja 929 puta)
jednokratni
Imal ko jaci?
Oflajn

Poruka: 1939

Vidi Profil
« u: March 05, 2010, 17:19:27 »

ako budemo pametni inšaAllah.

Sad sam na stranici Rijaseta vidio jednu stvar koja me strašno obradovala. Naime, na linku: http://www.rijaset.ba/index.php?option=com_content&task=view&id=8360&Itemid=1 Rijaset prenosi tekst Saffa o slučaju Ganić sa slikom naslovnice Saff-a.

Kad tome pridodam Saffovo reklamiranje IslamBosne, reklamiranje Saff-a na IslamBosni i sl. stvari osjetim se pravo ponosnim da smo elhamdulillah konačno shvatili neke stvari i da se počinjemo ujedinjavati i okrupnjivati one snage što imamo. Samo takvima nam ne mogu ništa.

PS. parafrazirat ću riječi krmka iz Laktaša za ovu priliku: nadam se da će ovo izazvati želučane probleme kod onima kojima je muka zbog tog 
dangubicar
ja nijesam iz sarajva
IB Aktivist
Imal ko jaci?
Oflajn

Poruka: 2778

Vidi Profil
« Odgovori #1 u: March 05, 2010, 17:24:31 »

sad samo jos fali da nam ovo primijete dezurni iz Dana, Zlobine Bosne, Jutarnjeg i Vecernjeg Lista pa da i oni tamo dzabalehe izreklamiraju i islambosnu i saff i preporod Wink Grin
« Last Edit: March 05, 2010, 17:26:24 od dangubicar » Logged

Riječ Vlah je nastala od starogermanske riječi Walch-Rimljanin kako su Germani zvali stanovnike tog područja, što se vidi i po današnjem nazivu zemlje, Rumunija (Romania) i naroda koji u njoj živi, a pokrajina koja je jezgra rumunske države se zove Vlaška, ili na engleskom i njemačkom Wallachia
jednokratni
Imal ko jaci?
Oflajn

Poruka: 1939

Vidi Profil
« Odgovori #2 u: March 05, 2010, 17:41:28 »

Ovo je dan u kome se piše historija  Grin Grin
dangubicar
ja nijesam iz sarajva
IB Aktivist
Imal ko jaci?
Oflajn

Poruka: 2778

Vidi Profil
« Odgovori #3 u: March 05, 2010, 18:18:11 »

cat
da mi bi samo vidjet kako ce reagovati i kako ce dzabe da izreklamiraju sve

Riječ Vlah je nastala od starogermanske riječi Walch-Rimljanin kako su Germani zvali stanovnike tog područja, što se vidi i po današnjem nazivu zemlje, Rumunija (Romania) i naroda koji u njoj živi, a pokrajina koja je jezgra rumunske države se zove Vlaška, ili na engleskom i njemačkom Wallachia
Fatih
Karijera na vidiku
Oflajn

Poruka: 166

Vidi Profil
« Odgovori #4 u: March 05, 2010, 18:32:46 »

Sad sam na stranici Rijaseta vidio jednu stvar koja me strašno obradovala. Naime, na linku: http://www.rijaset.ba/index.php?option=com_content&task=view&id=8360&Itemid=1 Rijaset prenosi tekst Saffa o slučaju Ganić sa slikom naslovnice Saff-a.

Kad tome pridodam Saffovo reklamiranje IslamBosne, reklamiranje Saff-a na IslamBosni i sl. stvari osjetim se pravo ponosnim da smo elhamdulillah konačno shvatili neke stvari i da se počinjemo ujedinjavati i okrupnjivati one snage što imamo. Samo takvima nam ne mogu ništa.

PS. parafrazirat ću riječi krmka iz Laktaša za ovu priliku: nadam se da će ovo izazvati želučane probleme kod onima kojima je muka zbog tog 

To je sve krenulo bil hajr,

od kako sam se ja učlanio na islambosna.forum Grin Grin
Endelus
Imal ko jaci?
Oflajn

Poruka: 1671

Vidi Profil
« Odgovori #5 u: March 05, 2010, 18:52:40 »

Navod
od kako sam se ja učlanio na islambosna.forum
zar ti ono nisi clan IB ima vec vise od godine  Tongue Grin

Navod
nadam se da će ovo izazvati želučane probleme kod onima kojima je muka zbog tog 

lijepa vijest 

Zar ne mislis da je Moj nebeski svod krasan i lijep
Zasto ne obratis paznju
Nemoj biti zadovoljan letimicnim pogledom
Gledaj opet i ponovo.
A onda mi reci - ima li ijedne greske?
dragana78sombor
Moderator
Imal ko jaci?
Oflajn

Poruka: 6114

Vidi Profil
« Odgovori #6 u: March 10, 2010, 11:45:32 »

Ko umre na jesen, za njega nema zime
Edo Alpasini
Ters
Administracija
Imal ko jaci?
Oflajn

Poruka: 9245

Samo nek se talasa, jer se valovati ne može

Vidi Profil
« Odgovori #7 u: March 11, 2010, 17:49:25 »

Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee    Grin Grin Grin

Gdje god se okrenem i kud god da odem, vidim sve me podsjeća na Tebe, pa ko bi me spasio ako bih okrenuo leđa Tvojoj riječi kad je utočište samo kod Tebe, jedini Gospodaru, kada cijeli Univerzum postoji samo zahvaljujući Tvojoj volji, kako, kada si mi pomogao svaki put kada mi je pomoć bila potrebna
Zele
Moderator
Imal ko jaci?
Onlajn

Poruka: 5180

Kao da je bilo nekad i kao da je bilo tu.

Vidi Profil
« Odgovori #8 u: March 11, 2010, 17:58:47 »

Vremenom to dodze sve na svoje mjesto Smiley ja sam ovo prizeljkivao godinama.Nas kad napadaju mi smo tad najaci..sve do tad oni misle da je sad prilika jer smo se kao podijelili,razjedinili..i da nas nista ne interesuje vise.

Nema tersa bez Bosnjaka. Wink Grin

Sredinom.
Edo Alpasini
Ters
Administracija
Imal ko jaci?
Oflajn

Poruka: 9245

Samo nek se talasa, jer se valovati ne može

Vidi Profil
« Odgovori #9 u: March 11, 2010, 18:03:32 »

Što jes, jes  Grin

Gdje god se okrenem i kud god da odem, vidim sve me podsjeća na Tebe, pa ko bi me spasio ako bih okrenuo leđa Tvojoj riječi kad je utočište samo kod Tebe, jedini Gospodaru, kada cijeli Univerzum postoji samo zahvaljujući Tvojoj volji, kako, kada si mi pomogao svaki put kada mi je pomoć bila potrebna
L
Administracija
Imal ko jaci?
Oflajn

Poruka: 7982

Leptirova :) ♥

Vidi Profil
« Odgovori #10 u: March 11, 2010, 18:59:59 »

bra
Stranica: [1] | Idi Gore Printaj 
« predhodno sljedece »
Skoci na:  

Posjetilaca: 13984277
Copyright © IslamBosna.ba