ForumIslamBosnaTražiKontaktŠuraLoginRegistruj se

Privatni kutak

IB - Dućan:

Zadnji tekstovi:

Podrži IB:

Zadnji postovi:

Poruke dana
Aferim dana:
Re: Svaki dan slika od valentino +1

Bezze dana:

Statistika
Poruka: 578500
Tema: 64105
Članova: 23621
Najnoviji član: durlPurlKex

Popularno

+  IslamBosna Forum
|-+  Forum na bosanskom jeziku
| |-+  Mali oglasi (Moderator: Jasko_abdullah)
| | |-+  Nova islamska društvena mreža
0 Članova i 1 Gost citaju ovu temu. « prethodno sljedeće »
Stranica: [1] Idi dolje Printaj
Tema: Nova islamska društvena mreža  (Čitanja 581 puta)
MojUmmet
Oflajn
23
Vidi Profil WWW
« u: Februar 25, 2012, 16:31:08 »

Esselamu alejkum draga braćo i sestre  Smiley,

želim da vas obavijestim da je na internetu pokrenuta nova "islamska društvena mreža" ** Cilj i zadatak ove web zajednice je organizovannje, povezivanje i druženje muslimana, koje će aBd biti mnogo čvršće, veće, jače i dalekosežnije, povezivanje muslimana u bratstvo po vjeri.

Na MojUmmet.com možete proširiti vaša poznanstva, sudjelovati u zanimljivim raspravama, dijeliti fotografije i video zapise, kreirati vlastite grupe ili se pridružiti drugima, kao i mnogo toga još što ste već vidjeli na drugim društvenim mrežama.  

MojUmmet.com se od drugih društvenih mreža razlikuje po tome što je uređen u skladu sa islamskim pravilima, i prema tome zabranjeno je objavljivanje propagiranje bilo kakvog sadržaja koji se kosi sa šerijatom. Osim toga u svakom momentu možete vidjeti kada nastupa neki od namaza za tekući dan, kao i kompletnu*** za čitavu godinu. Možete slušati i preuzimati *****, čitati o **** itd...

Mi želimo da budemo na usluzi svima onima koji prijatelje traže u ime Allaha, jer je veliki stepen u islamu voljeti nekoga radi Allaha.

Ovim putem vas pozivamo da nam se pridružite, i svojim učlanjenjem podržite i ojačate ovu islamsku web zajednicu.

Hvala Allahu, koji nam je omogućio da i na ovaj način možemo učiti i saznavati nešto novo iz naše časne vjere, jedni druge savjetovati i upućivati na dobro.

Allah vas nagradio svakim dobrom!
« Last Edit: Februar 25, 2012, 17:25:02 od kameni »
*
3
*
0

(bezobrazan sam pa stavljam spam linkove u potpis u nadi da administrator nece primijetiti - te ako uradim to ponovo dobicu ban)
RespectLifeBH
Oflajn
Muško
306
Vidi Profil WWW
« Odgovori #1 u: Februar 25, 2012, 16:48:41 »

Es Selamu alejkum & jezzakellahu khajren za novu islamsku mrežu.

Samo brate/sestro, ovaj link što si postavio/postavila ne radi, provjeri format linka jer iskreno, izgleda čudno:  

« Last Edit: Februar 25, 2012, 17:25:19 od kameni »
*
1
*
0

Kaže Muhamed s.a.v.s.- Ostavljam vam dvije stvari kojih ako se budete držali nećete zalutati, Allahovu Knjigu i moj sunnet. (Tirmizi, Hakim, Malik)
MojUmmet
Oflajn
23
Vidi Profil WWW
« Odgovori #2 u: Februar 25, 2012, 16:56:27 »

We alejkumu sellam, hvala brate, linkovi su ispravljeni  Wink. Nadam se da ćeš se pridružiti našoj zajednici.
*
1
*
0

(bezobrazan sam pa stavljam spam linkove u potpis u nadi da administrator nece primijetiti - te ako uradim to ponovo dobicu ban)
RespectLifeBH
Oflajn
Muško
306
Vidi Profil WWW
« Odgovori #3 u: Februar 25, 2012, 17:00:26 »

Već jesam Smiley Hvala na brzoj reakciji i na prvi utisak vidio sam lijepo urađeno 

« Last Edit: Februar 25, 2012, 17:02:02 od RespectLifeBH »
*
0
*
0

Kaže Muhamed s.a.v.s.- Ostavljam vam dvije stvari kojih ako se budete držali nećete zalutati, Allahovu Knjigu i moj sunnet. (Tirmizi, Hakim, Malik)
kameni
*
Oflajn
Muško
6221
Vidi Profil WWW
« Odgovori #4 u: Februar 25, 2012, 17:26:06 »

Pravilnikom ovog foruma zabranjeno je reklamiranje web stranica bez dozvole:

http://www.islambosna.ba/forum/pravilnik/izmjene-i-dopune/msg185167/#msg185167
*
0
*
0

MojUmmet
Oflajn
23
Vidi Profil WWW
« Odgovori #5 u: Februar 25, 2012, 17:32:13 »

Halali kameni. Pročitao sam samo dio pravilnika zbog čega nisam naišao na pravila o web stranicama. Objavio sam ovaj post u ovu kategoriju "mali oglasi", zato što sam pomislio da nebi trebalo prestavljati problem.  Neće se ponoviti  Undecided!
*
0
*
0

kameni
*
Oflajn
Muško
6221
Vidi Profil WWW
« Odgovori #6 u: Februar 25, 2012, 17:35:45 »

Podforum Mali oglasi je za nekomercijalnu razmjenu ili prodaju dobara ili usluga. Ako zelis predstaviti svoju stranicu kontaktiraj administraciju preko kontakt linka gore u meniju.
*
0
*
0

MojUmmet
Oflajn
23
Vidi Profil WWW
« Odgovori #7 u: Februar 25, 2012, 17:39:35 »

Hoću aBd, kontaktirat ću vašu administraciju za marketing. Nadam se da niste skupi
*
0
*
0

Stranica: [1] Idi gore Printaj 
« prethodno sljedeće »
Skoci na:  

Posjetilaca: 54056742
Copyright © IslamBosna.ba