ForumIslamBosnaTražiKontaktŠuraLoginRegistruj se

Privatni kutak

IB - Dućan:

Zadnji tekstovi:

Podrži IB:

Zadnji postovi:

Poruke dana
Aferim dana:
Re: rrrrr :) od Lemana +1

Bezze dana:

Statistika
Poruka: 578627
Tema: 64107
Članova: 23932
Najnoviji član: Boffgentope

Popularno

+  IslamBosna Forum
|-+  Forum na bosanskom jeziku
| |-+  Mali oglasi (Moderator: Jasko_abdullah)
| | |-+  Noćenje u Bosanskoj Krajini
0 Članova i 1 Gost citaju ovu temu. « prethodno sljedeće »
Stranica: [1] Idi dolje Printaj
Tema: Noćenje u Bosanskoj Krajini  (Čitanja 1291 puta)
Faruk
*
Oflajn
Muško
6448
Vidi Profil WWW
« u: Decembar 18, 2011, 08:57:31 »

Potreban smještaj (samo za prenoćiti) za petočlanu porodicu (2 odraslih, 3 djece) bilo gdje u Krajini, poželjno Bihać, nije važna lokacija, selo, grad, niti ostalo, samo koliko košta. Došli bi smo ako Bog da u nedelju 8 januara navečer negdje na jaciju i izašli poslije sabaha.
*
0
*
0

Nigdje nisam sreo tako dirljivo dobrodušne, naivne i predane ljude beskrajno samopožrtvovane, spremne na svaku ličnu i kolektivnu žrtvu, i nigdje takve pojedince i skupine apsolutno uskogrude, beskrajno samožive, potkupljive, politički ljigave i, nadasve, opsjednute omalovažavanjem svega vlastitoga.
hadid28
*
Oflajn
Muško
5074
Vidi Profil
« Odgovori #1 u: Decembar 18, 2011, 09:27:10 »

Za sad ću ti samo reći da imam u vidu ovaj tvoj post  Smiley
*
2
*
0

O vi koji vjerujete, Allaha se bojte i u Poslanika Njegova vjerujte, On će vam dvostruku milost Svoju darovati, i daće vam svjetlo pomoću kog ćete ići, i oprostiće vam - jer Allah prašta, i samilostan je - (Al-Hadid 28)
Faruk
*
Oflajn
Muško
6448
Vidi Profil WWW
« Odgovori #2 u: Decembar 18, 2011, 11:19:07 »

OK, javi ako šta naleti. Thnx.
*
0
*
0

Nigdje nisam sreo tako dirljivo dobrodušne, naivne i predane ljude beskrajno samopožrtvovane, spremne na svaku ličnu i kolektivnu žrtvu, i nigdje takve pojedince i skupine apsolutno uskogrude, beskrajno samožive, potkupljive, politički ljigave i, nadasve, opsjednute omalovažavanjem svega vlastitoga.
hadid28
*
Oflajn
Muško
5074
Vidi Profil
« Odgovori #3 u: Decembar 18, 2011, 11:57:18 »

Pa evo naletio sam ja  Smiley (od prijašnjeg posta sam nešto uriktavao i planirao) , ali ono kako si sa familijom rado bi da ti pružim odgovarajuće uslove, bojim se nedo Allah da se ne obrukam. Za dalje možda je bolje da se dogovaramo na pp ili na fb.

Ovo sve pod uslovom ako nisi baš zapeo da plaćaš konak u tom slučaju kod mene nema ništa  Grin

edit: i da si sam treba se potruditi, ali ipak je to sasvim druga situacija...na to sam mislio
« Last Edit: Decembar 18, 2011, 12:00:20 od hadid28 »
*
3
*
0

O vi koji vjerujete, Allaha se bojte i u Poslanika Njegova vjerujte, On će vam dvostruku milost Svoju darovati, i daće vam svjetlo pomoću kog ćete ići, i oprostiće vam - jer Allah prašta, i samilostan je - (Al-Hadid 28)
Zahf
*
Oflajn
5109
Vidi Profil
« Odgovori #4 u: Decembar 18, 2011, 12:11:11 »

I nemoj Faruk da budeš standardno ters i da kažeš tako neću ccc Smiley. Svakako ugodan boravak

Pa evo naletio sam ja  Smiley (od prijašnjeg posta sam nešto uriktavao i planirao) , ali ono kako si sa familijom rado bi da ti pružim odgovarajuće uslove, bojim se nedo Allah da se ne obrukam. Za dalje možda je bolje da se dogovaramo na pp ili na fb.

Ovo sve pod uslovom ako nisi baš zapeo da plaćaš konak u tom slučaju kod mene nema ništa  Grin

edit: i da si sam treba se potruditi, ali ipak je to sasvim druga situacija...na to sam mislio

oni su divni musafiri elhamdulillah
*
2
*
0

Zaista su naše riječi mrtve, sve dok ne umremo za njih, pa one ostanu žive među živima.
hadid28
*
Oflajn
Muško
5074
Vidi Profil
« Odgovori #5 u: Decembar 18, 2011, 12:40:28 »

Samo da napomenem da u bilo kojoj varijanti ženskać bi bila inšaAllah odvojena, poseban sprat ili ulaz. Imam slobodnih soba sa posebnim ulazom ali se bojim da bi bile skučene za 5 članova, pa bi žena i djeca ili neko od njih bili sa mojom sestrom na jednom spratu gdje bi imali svoju sobu uglavnom bujrum  Smiley
« Last Edit: Decembar 18, 2011, 12:42:08 od hadid28 »
*
0
*
0

Enes
Oflajn
Muško
506
Vidi Profil WWW
« Odgovori #6 u: Decembar 18, 2011, 14:54:15 »

gdje ces ga bolan od zene odvajati, sta je tebi  laugh
Mora da si jos momak  Grin
*
0
*
0
hadid28
*
Oflajn
Muško
5074
Vidi Profil
« Odgovori #7 u: Decembar 18, 2011, 15:41:53 »

Možda se on zato ne oglašava  Grin onda ćemo gledati nekako dvije sobe jedna za roditelje i jedna za djecu.  laugh Taj prijedlog je bio zbog toga što bi bio veći komfor...kako god moći će da bira, inšaAllah  Smiley

I da, momak sam  Grin
*
0
*
0

Faruk
*
Oflajn
Muško
6448
Vidi Profil WWW
« Odgovori #8 u: Decembar 19, 2011, 13:28:35 »

Nikakv komfor, samo prespavati.
*
0
*
0

ummuSumejja
*
Oflajn
Žensko
12554
Vidi Profil
« Odgovori #9 u: Decembar 27, 2011, 11:43:18 »

hadid, da te Allah nagradi

eto, lepo se provedite i druzite bra
*
3
*