ForumIslamBosnaTražiKontaktŠuraLoginRegistruj se

Privatni kutak

IB - Dućan:

Zadnji tekstovi:

Podrži IB:

Zadnji postovi:

Poruke dana
Aferim dana:
Bezze dana:

Statistika
Poruka: 578746
Tema: 64111
Članova: 24331
Najnoviji član: gwewkkec

Popularno

+  IslamBosna Forum
|-+  Forum na bosanskom jeziku
| |-+  IslamBosna vijesti i tekstovi
| | |-+  Boyle: Amerika i Evropa ne žele državu BiH već njen kolaps
0 Članova i 1 Gost citaju ovu temu. « prethodno sljedeće »
Stranica: 1 [2] Idi dolje Printaj
Tema: Boyle: Amerika i Evropa ne žele državu BiH već njen kolaps  (Čitanja 459 puta)
Edo Alpasini
*
Oflajn
Muško
15411
Vidi Profil
« Odgovori #15 u: Avgust 11, 2012, 13:36:53 »

hm ma nešto ne vjerujem ja baš toj karti...

Karta je poprilično pouzdana, ne znam šta te 'buni'.

Što reče Qalbija, moraš uzeti u obzir da su muslimani (pošto je ovo vjerska karta), pogtovo Bosna kad je u pitanju, bili uglavnom gradsko stanovništvo, dok su drugi živjeli po selima, te su i mnoge divljine obojene njihovim bojama jer se tu nalazi jedna ili dvije kuće.
Isto tako, mora se uzeti u obzir da je puno ljudi napustilo zemlju i otišlo za Tursku, da je dosta ljudi pobijeno itd. te da je ovo period 'donje tačke' muslimanskog življa na ovim prostorima kada je brojnost u pitanju.
*
1
*
0

Gdje god se okrenem i kud god da odem, vidim sve me podsjeća na Tebe, pa ko bi me spasio ako bih okrenuo leđa Tvojoj riječi kad je utočište samo kod Tebe, jedini Gospodaru, kada cijeli Univerzum postoji samo zahvaljujući Tvojoj volji, kako, kada si mi pomogao svaki put kada mi je pomoć bila potrebna
25km
*
Oflajn
2480
Vidi Profil
« Odgovori #16 u: Avgust 11, 2012, 14:18:44 »

http://vakat.ba/bih/item/3573-bijeda-tjera-ljude-sa-istoka-rs.html
*
0
*
0
Edo Alpasini
*
Oflajn
Muško
15411
Vidi Profil
« Odgovori #17 u: Avgust 11, 2012, 14:42:28 »

Hmm, malo mi čak i ova povećanja broja vijećnika u nekim općinama djeluju nerealno, poput Mrkonjić grada, Čajniča, Istočnog starog grada i Trnova. A neke opštine, poput Rudog i Sokoca uopšte nisu spomenute u smanjenju  broja vijećnika, iako je manje ljudi i u njima sasvim sigurno - doduše ne mora značiti da je samo smanjenje broja uzrok smanjenja broja vijećnika, možda je potrebno 'izrazito' smanjenje broja stanovnika.
*
0
*
0

Gdje god se okrenem i kud god da odem, vidim sve me podsjeća na Tebe, pa ko bi me spasio ako bih okrenuo leđa Tvojoj riječi kad je utočište samo kod Tebe, jedini Gospodaru, kada cijeli Univerzum postoji samo zahvaljujući Tvojoj volji, kako, kada si mi pomogao svaki put kada mi je pomoć bila potrebna
Stranica: 1 [2] Idi gore Printaj 
« prethodno sljedeće »
Skoci na:  

Posjetilaca: 54172583
Copyright © IslamBosna.ba