ForumIslamBosnaTražiKontaktŠuraLoginRegistruj se

Privatni kutak

IB - Dućan:

Zadnji tekstovi:

Podrži IB:

Zadnji postovi:

Poruke dana

Statistika
Poruka: 578712
Tema: 64110
Članova: 24271
Najnoviji član: jcnfdroztyhl

Popularno

+  IslamBosna Forum
|-+  Forum na bosanskom jeziku
| |-+  IslamBosna vijesti i tekstovi
| | |-+  Autoceste FBiH naplatile od Slovenaca 6,2 miliona eura
0 Članova i 1 Gost citaju ovu temu. « prethodno sljedeće »
Stranica: [1] Idi dolje Printaj
Tema: Autoceste FBiH naplatile od Slovenaca 6,2 miliona eura  (Čitanja 271 puta)
ummuSumejja
*
Oflajn
Žensko
12555
Vidi Profil
« u: Avgust 08, 2012, 01:29:37 »

http://www.islambosna.ba/vijesti/vijesti-bih/40207-autoceste-fbih-naplatile-od-slovenaca-62-miliona-eura
*
0
*
0

'' Za svakog faraona postoji Musa. ''
Zele
Oflajn
Muško
8473
Vidi Profil
« Odgovori #1 u: Avgust 08, 2012, 02:33:12 »

Koji su to prevaranti ti Slovenci, to je cudo. Naravno u talu sa nasim zvanicnicima. Ukopali su nas sa izgradnjom koridora.. posebno Sarajevske obilaznice..

5. Godina su nam uzeli, o novcu da ne pricamo. I, nitko nikog da pozove na odgovornost.

Nevjerovatno..
*
0
*
0

Sredinom.
Edo Alpasini
*
Oflajn
Muško
15411
Vidi Profil
« Odgovori #2 u: Avgust 08, 2012, 04:35:24 »

Koji su to prevaranti ti Slovenci, to je cudo. Naravno u talu sa nasim zvanicnicima. Ukopali su nas sa izgradnjom koridora.. posebno Sarajevske obilaznice..

5. Godina su nam uzeli, o novcu da ne pricamo. I, nitko nikog da pozove na odgovornost.

Nevjerovatno..

Ključ su naši zvaničnici u cijeloj priči. Koliko se pravi ta famozna zaobilaznica, mogo se vas koridor napraviti. Al treba uzet para lopatom od ovog napaćenog naroda. Al opet kažem, ko nam je kriv, tražili smo, gledajmo.
*
0
*
0

Gdje god se okrenem i kud god da odem, vidim sve me podsjeća na Tebe, pa ko bi me spasio ako bih okrenuo leđa Tvojoj riječi kad je utočište samo kod Tebe, jedini Gospodaru, kada cijeli Univerzum postoji samo zahvaljujući Tvojoj volji, kako, kada si mi pomogao svaki put kada mi je pomoć bila potrebna
Zele
Oflajn
Muško
8473
Vidi Profil
« Odgovori #3 u: Avgust 08, 2012, 04:53:05 »

Naravno da je kljuc kod nasih zvanicnika. Imaju iskustvo sa Slovencima oko zaobilaznice.. oni drugi posao, Tunel Vijenac' opet daju drugoj Slovenackoj komapaniji..koja takodzer bankrotira za kratko vrijeme.

I niko nikog da pozove na odgovornost.. to je tko.

*
0
*
0

Sredinom.
Faruk
*
Oflajn
Muško
6449
Vidi Profil WWW
« Odgovori #4 u: Avgust 08, 2012, 11:02:43 »

Slovenci su znali sa kim imaju posla i iskoristili to. Bošnjo će za hiljadarku državu i narod oštetiti za milion.
*
2
*
0

Nigdje nisam sreo tako dirljivo dobrodušne, naivne i predane ljude beskrajno samopožrtvovane, spremne na svaku ličnu i kolektivnu žrtvu, i nigdje takve pojedince i skupine apsolutno uskogrude, beskrajno samožive, potkupljive, politički ljigave i, nadasve, opsjednute omalovažavanjem svega vlastitoga.
El-Kalem
*
Oflajn
Muško
3920
Vidi Profil
« Odgovori #5 u: Avgust 08, 2012, 11:48:25 »

To je to.
*
1
*
0

Iako sam nemoćno i malo da opisujem svijet nebi stalo
Mogao bi pisati i danju i noću, ali o nepravdi da pišem hoću
O tome ću prestati da pišem kada više ne mognem da dišem
Svako želi da nam sreću kvari, a ponajviše nam sloge fali
A sada svi malo tiše pero želi pjesmu da vam piše..
Dawud01
Oflajn
1301
Vidi Profil
« Odgovori #6 u: Avgust 09, 2012, 10:56:34 »

Od rata pa do sada Slovenci su nas opelješili ko zadnje idiote. Osnovali neke fondove pa od naroda otkupili dionice, a onda tim dionicama pokupovali što se moglo. I kakve je država imala koristi od toga? Nikakve!
Kojim su parama sve to pokupovali? Pa parama naših roditelja i prijatelja koje su ostale u Ljubljanskoj banci! A mi i dalje vjerujemo samo u Gorenje, Argetu, Fructal, Alpsko mleko...
*
0
*
0
Stranica: [1] Idi gore Printaj 
« prethodno sljedeće »
Skoci na:  

Posjetilaca: 54160091
Copyright © IslamBosna.ba