Dubai ponovno ruši sve rekorde. Nakon najvećeg svjetskog nebodera, najluksuznijeg hotela i najmodernije podzemne željeznice, tamo se gradi i najveća prodavaonica slatkiša, i to u najvećem trgovačkom centru na svijetu, javlja Reuters.

‘Candylicious’ će se prvo otvoriti u The Dubai Mallu, a još jedna trgovina planira se otvoriti sljedeće godine u Singapuru.

Ni to nije sve – vlasnici u sljedećih tri do pet godina planiraju otvoriti još desetak takvih trgovina širom Arapskog zaljeva, s dodatnim prodajnim mjestima u Dubaiju i Abu Dabiju sljedeće godine.

Smatraju da je Dubai idealna lokacija, posebice zato što mu je nedostajalo prodavaonica ovakvog tipa. Dodatan motiv je i to što će se trgovina nalaziti u Dubai Mallu za koji se očekuje da će godišnje posjetiti 30 miliona ljudi.

Prodavat će se sve vrste slatkiša, od čokolade do kokica, a vlasnici ciljaju na zaradu od 10 miliona dolara godišnje.

Trgovina će biti veličine 10.000 kvadratnih metara, a osim samih slastica ukrašavat će ju deset metara visoko čokoladno drvo koje pjeva, dekorirano lizalicama. Cijelim trgovačkim centrom kružit će autić ‘Candylicious Junior’ koji će slatkiše nuditi i posjetiteljima koji ne uđu u samu trgovinu.

Hina
Obrada:IslamBosna.ba

Leave a Reply

*

captcha *