Glasnogovornik tamošnje policije izjavio je da istražitelji sumnjaju da je kanibalski trojac ubio još barem četiri žene u Pernambuku te još jednu u Paraibi. Policija ima informacije koje ukazuju na to da je i ovih pet žena pretrpjelo istu sudbinu kao druge dvije žrtve, čiji su ostaci pronađeni prošlog tjedna.

Kanibalski trojac uhapšen je prošle sedmice zbog sumnje da su ubili dvije žene, pojeli dijelove njihovog tijela, a dio mesa iskoristili da naprave savijače koje su potom prodavali susjedima.

Istraga je započela prošlog mjeseca, nakon što je 51-godišnji Jorge Beltrao Negromonte da Silveira objavio kako je on autor knjige “Otkrivenje shizofreničara”, u kojoj se otkrivaju detalji djelovanja spomenute sekte. Uz Da Silveiru je policija uhapsila njegovu 50-godišnju suprugu Isabel Cristinu Oliveiru da Silvu te njegovu 25-godišnju ljubavnicu Brunu Cristinu Oliveiru da Silvu, koja je živjela zajedno s njima.

S kanibalskim trojcem živjela je i petogodišnja djevojčica, za koju policija vjeruje kako je kći 17-godišnje Jessice, ubijene 2008. godine.

 

(indexhr)

Leave a Reply

*

captcha *